Antoni Mazurek, nasz szef kuchni przygotował specjalne menu na jutrzejszy dzień, oto ono. Jednocześnie informujemy, że pulę miejsc przeznaczonych na rezerwacje mamy już wyczerpaną i kolejnych nie przyjmujemy. Zapraszamy więc bez rezerwacji.
Aktualności
Sylwester 2016 w Schronisku Smaków
Zapraszamy Państwa do powitania 2017 roku w restauracji Schronisko Smaków Magda Gessler w Bukowinie Tatrzańskiej. Przygotowaliśmy dla Was ofertę dzięki której Sylwester 2016 na długo utkwi w Waszej pamięci.
Tour de Pologne 2016
W dniach 16 i 17 lipca oraz 19 i 20 przez Bukowinę Tatrzańską przejeżdża Tour de Pologne i Tour de Pologne Kobiet. Z tego powodu zamknięte będą drogi prowadzące przez miejscowość. Dnia 17 lipca restauracja jest zamknięta. Informacje o godzinach otwarcia w dniach 19 i 20 lipca pod numerem telefonu: 608 13 15 17.
Wakacje 2016 – godziny otwarcia
Informujemy, że w okresie wakacyjnym (lipiec, sierpień) nasza restauracja otwarta będzie w godzinach:
12:00 – 22:00
Spotkanie z Magdą Gessler w Schronisku Smaków
Goście, którzy odwiedzili wczoraj Schronisko Smaków w Bukowinie Tatrzańskiej mieli dużo szczęścia. Odwiedziła nas Magda Gessler i znalazła sporo czasu na spotkanie z jej fanami.
25 kwietnia otwarte tylko do 18:00
Szykujemy się już na Wasz przyjazd na weekend majowy za kilka dni.
Kiedy można spotkać Magdę Gessler w Schronisku Smaków?
To jedno z najczęściej zadawanych pytań, jakie kierujecie do nas podczas wizyty w restauracji, mailowo i telefonicznie.
Wiosenne wersje naszych potraw
Wraz z nadejściem wiosny w Schronisku Smaków możecie skosztować dania w wiosennym wydaniu. Zobaczcie sami!
Wielkanoc 2016 w Schronisku Smaków
To nasze pierwsze wspólne Święta Wielkanocne od otwarcia Schroniska Smaków. Od rana zapraszaliśmy Gości na śniadanie wielkanocne, a już od 12 zapraszamy na pyszny obiad. Wesołych Świąt!
Wielkanoc 2016: Wielkanocne śniadanie w Schronisku Smaków
Serdecznie zapraszamy Państwa na wielkanocne śniadanie w naszej restauracji, które serwujemy w niedzielę w godzinach 9.00 – 12.00. Koszt na osobę to 45 zł.
Czytaj więcej